Εταιρικό Προφίλ

Με πολλά όνειρα και ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο, το 1975 ο Κανάκης Αθανάσιος, ξεκινά ένα φιλόδοξο επιχειρηματικό εγχείρημα! Την πραγματοποίηση μεταφορών από και πρός την Γερμανία! Δύο μόλις χρόνια αργότερα, μπαίνει στον τομέα των μεταφορών και ο αδερφός του Κανάκης Νικόλαος, ο οποίος προσθέτει ακόμα ένα αυτοκίνητο στο δυναμικό. Το 1985 το παζλ συμπληρώνεται με την προσθήκη και του τρίτου αδερφού, Κανάκη Γιώργου. Την ίδια χρονιά δημιουργείται η εταιρεία «Αφοί Κανάκη», η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή δραστηριοποιείται στο χώρο των Διεθνών Μεταφορών, στον κεντρικό άξονα της Γερμανίας και των κάτω χωρών.
To 2002 ιδρύεται πλέον και επίσημα η KANAKIS S.A. τα αυτοκίνητα της οποίας είναι πλέον δέκα.

Σήμερα, η εταιρεία ειναι εγκαταστημένη στη Θεσσαλονίκη, σε ιδιόκτητους χώρους 1500 τ.μ. Η ανοδική πορεία και η ανάπτυξη της, συνεχίστηκε με γοργούς ρυθμούς και τις επόμενες χρονιές, ώσπου το 2004 την οδήγησε στην δημιουργία της θυγατρικής εταιρείας KANAKIS LOGISTICS L.T.D, η οποία εξειδικεύεται στον τομέα παροχής υπηρεσιών Logistics για λογαριασμό τρίτων.

Η KANAKIS S.A. δεν σταμάτησε όμως ούτε και εκεί. Από το 2006 και έπειτα, η εταιρεία επεκτάθηκε και στην γραμμή των Σκανδιναβικών χωρων (Δανία,Σουηδία,Φινλανδία, Νορβηγία) δημιουργώντας ένα ευέλικτο και ασφαλές δίκτυο, με απ’ευθείας παραδόσεις αλλά και ανταποκρίσεις.Το 2012 ξεκίνησε μία καινούργια συνεργασία με έμπιστους συνεργάτες και στην γραμμή της Κύπρου.

Σήμερα, με την διαρκή ανανέωση του εξοπλισμού, την συνεχή αύξηση της δύναμης του ιδιόκτητου στόλου φορτηγών, και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών, η KANAKIS S.A. ικανοποιεί όποιαδήποτε ανάγκη σας στην μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα, με συνέπεια, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Τέλος, σημαντικό για την εταιρεία μας είναι το προσωπικό, το οποιο επιλέγεται με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία του, με σκοπό την απόλυτη εξυπηρέτηση σας!