Αυτό είναι ένα παράδειγμα της σελίδας. Είναι διαφορετικό από ένα blog post, επειδή θα μείνουν σε ένα μέρος και θα εμφανιστούν στην πλοήγηση το site σας (στα περισσότερα θέματα). Οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν με μια Σχετικά με τη σελίδα που τους εισάγει σε πιθανούς επισκέπτες της ιστοσελίδας. Θα μπορούσε να πει κάτι σαν αυτό:

Hi there! Είμαι ένας αγγελιοφόρος ποδήλατο με τη μέρα, επίδοξος ηθοποιός από τη νύχτα, και αυτό είναι το blog μου. Ζω στο Λος Άντζελες, έχουν ένα μεγάλο σκυλί με το όνομα Τζακ, και μου αρέσει δροσερά κοκτέιλ. (Και «gettin που αλιεύονται στη βροχή.)
… ή κάτι σαν αυτό:

Το XYZ Doohickey Εταιρεία ιδρύθηκε το 1971 και έχει την παροχή doohickies ποιότητας στο κοινό τότε. Βρίσκεται στο Gotham City, XYZ απασχολεί πάνω από 2.000 ανθρώπους και κάνει όλα τα είδη των τρομερά πράγματα για την κοινότητα Gotham.
Ως νέος χρήστης WordPress, θα πρέπει να πάτε στο href=»http://kanaki-sa.gr/wp-admin/»> για να διαγράψετε αυτή τη σελίδα και να δημιουργήσετε νέες σελίδες για το περιεχόμενό σας. Καλή διασκέδαση!